SİYASET Haber Girişi : 19 Ekim 2018 14:19

AK Parti Genel Merkezi Kars’ta Başkan Adayı İçin Üç İsim Sordu

AK Parti Genel Merkezi Kars’ta Başkan Adayı İçin Üç İsim Sordu
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli yerel seçimleri için AK Parti çalışmalarına hız verdi. Tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da temayül yoklaması yapmaya başladı. 

Kars Olay- 31 Mart 2019 günü yapılacak Belediye seçimlerine 'kazanacak adaylarla girmeyi planlayan AK Parti, aday belirlemek için Kars’ta tebdil-i kıyafetle esnafa ve Kars’ın kanaat önderlerine 3 adayın ismi sorarak kamuoyu yoklaması yaptığı öne sürüldü. AK Parti  Genel Merkezi'nden genel ekip partililere ve vatandaşa “Sizi kimin yönetmesini istersiniz?” sorularını Kars’ta tahminen 3 hafta önce sormaya başlamış bile. AK Parti sıkı bir şekilde yerel seçimler için Kars’ta da sevilen yüzler aradığı öğrenilirken özellikle AK Parti Genel Merkezinden gönderilen ekibin Kars’ta 3 adayın ismini sorduğu ve genel merkeze de bu şekilde rapor ettiği öğrenildi. Öte yandan yine edinilen bilgiye göre bu üç adayın yanında özellikle Kars’taki etnik yapıyı analiz eden genel merkez yetkilileri bu yönde çalışmada yaptıkları öğrenildi. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Volkan 21 Ekim 2018 17:49

    1.ENSAR ERDOĞDU 2.FERHAT TORUNOĞULLARI 3.SELAHATTİN BEYRİBEY

  • Derbeder 19 Ekim 2018 15:38

    O üç isim kimler acaba??