SİYASET Haber Girişi : 19 Şubat 2019 13:35

AK Parti Kars'ta Adayını Geri Çekti. Gözler Millet İttifakında

AK Parti Kars'ta Adayını Geri Çekti. Gözler Millet İttifakında
AK Parti 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu'yu gerçi çekerek ittifak gereği MHP adayı Çetin Nazik'e destek verecek.

Kars Olay- Kars'ta siyasete dair kulis bilgileri her zaman okuyucuları ile paylaşan gazetemizin AK Parti Kars Adayını Geri mi Çekecek başlıklı haberinde AK Parti- MHP ittifakının Kars'ta gerçekleşeceği sinyalini daha önceden sizlerle paylaşmıştık.

 

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala YSK'ya kesin aday listelerinin verilmesinin son günü Kars siyasetinde bugün yaşanan gelişme bir kez daha Ankara kulislerinde gerçekleşen seçim pazarlıklarını siz değerli okuyucularımızla aktarmanın gururunu yaşıyoruz.

 

Bugün AK Parti'nin Kars Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu'nun adaylıktan çekilerek Kars'ta Cumhur İttifakı gereği MHP adayı Çetin Nazik'e destek verileceği kesinleşti. 

 

Şimdi gözler Millet İttifakı olan CHP- HDP - İYİ Parti ve Saadet Partisi'ne çevrildi. Edindiğimiz kulis bilgilere göre AK Parti-MHP ittifakının seçim stratejisi sonrası Kars'ta yeni gelişmelerde yaşanacak gibi görünüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.