KARS Haber Girişi : 13 Eylül 2024 19:23

Başkan Adıgüzel Kağızman’da

Başkan Adıgüzel Kağızman’da

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kağızman ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, her hafta gerçekleştirdiği ilçe ve köy ziyaretleri kapsamında Kars’ın Kağızman ilçesi Kaymakamı Okan Daştan’ı makamında ziyaret ettikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi  Kağızman İlçe Başkanı Sülettin Şen ve partililerle bir araya geldi. Daha sonra ise tekstil atölyesini ve meyve bahçelerinde üreticileri ziyaret etti. 

Türkiye’de sadece Kağızman'da yetişen ve bin 300 rakımlı arazilerde elde edilen uzun elma bahçelerini ziyaret eden Adıgüzel, uzun elma sadece bu topraklara, bu havaya, bu rakıma, buranın suyuna mahsus yetişen bir elma türüdür. Bu yıl üreticimizin yüzü gülüyor, inşallah gülmeye devam edecektir. Ülkemizin kalkınmasında ve refahında, ekonominin büyümesi ve gelişmesinde, üretimin her aşamasında insan odaklı çalışan, emeği ve alın teri olan, her mevsimde çalışmayı ve üretmeyi kendine görev sayan, üreticilerimiz başımızın tacıdır. Her zaman yanlarında olup dertleriyle dertleneceğiz mutluluklarına ortak olacağız. Üreticilerimizin hoş muhabbetlerine ortak olup, dertlerini ve taleplerini dinledik. Emeğinin ve ekmeğinin peşinde olan tüm üreticilerimize ve çiftçilerimize hasatlarının bereketli olmasını diliyor ve kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 


Öte yandan Kağızman’a büyük bir katma değer katan, iş istihdamı sağlayan Ilgar Anadolu Tekstil firması sahibi Dilek Irgalı’yı da ziyaret eden Başkan Adıgüzel, “Kağızman’ımıza sadece kadınların çalıştığı böylesi güzel bir tekstil atölyesini açtığı için Ilgar Anadolu Tekstil firması sahibi Dilek Irgalı’ya teşekkür ediyorum,” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.