İLÇELER Haber Girişi : 30 Ağustos 2018 12:13

Başkan Toksoy Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Toksoy Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Kars'ın Sarıkamış İlçesi Belediye Başkanı Köksal Toksoy ilçede yapımı devan eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kars Olay-Başkan Toksoy ilçedeki altyapı ve su kanalizasyon çebekesinin yenilendiğine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi; "Asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Erenler Mahallesi Şehit Fikret Gündüz caddesinin devamı Mezarlık yolu ile Kazım Karabekir Mahallesi 14 Evler Grubu yolunu Sıcak Asfalt Kaplaması (BSK) ile buluşturduk. İlçemizin Altyapıları olan su ve kanalizasyon şebekesini yeniledikten sonra söz verdiğimiz gibi bütün mahallelerin yollarını kilit parke taşından daha kaliteli ve konforlu sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bu çalışmamız tüm mahallelerde devam edecek. Desteklerinden dolayı 26. Dönem UDH Bakanımız Milletvekilimiz Sayın Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Sayın Yunus Kılıç'a, İl Başkanımıza, Karayolları 18. Bölge Müdürümüz ve tüm ekibine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz ve ekibine, İlçe Başkanımıza ve teşkilatına, Belediye Meclis üyelerimize, çalışmalarından dolayı Belediye personelime ve yüklenici firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sarıkamışlı hemşerilerimize hayırlı olsun. Durmak yok yola devam."

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, ağaç ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, yürüyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.