SAĞLIK Haber Girişi : 08 Ekim 2018 21:31

Ebu'l-Hasan Harakani'nin Adı mı siliniyor?

Ebu'l-Hasan Harakani'nin Adı mı siliniyor?
Kars Harakani Devlet Hastanesinin tabelasının bu yaz başı Kars’ta şiddetli fırtına sonrası yıkılmasının ardından aylardır tabelanın yeniden yapılmaması akıllara şu soru işaretini getirdi? “Ebû’l-Hasan Harakānî Hazretlerinin Adı mı siliniyor?”

Kars Olay / ÖZEL- Kars’ın Manevi önderi Ebû’l-Hasan Harakānî Hazretlerinin adının bulunduğu Kars Devlet Hastanesinin tabelasının aylardır yerine asılmaması tepki oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Kars’ta şiddetli fırtına oluşmasının ardından kentte birçok kamu binasının maddi hasara uğramasından ötürü yıkılan devlet hastanesinin tabelasının 8 aydır yerine asılmaması Kars’ın en büyük manevi değeri ve önderi olan Ebû’l-Hasan Harakānî Hazretlerine verilen değeri de bir nevi ortaya koymuş oldu. Kars İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihalesinin yapılacağı hastane tabelasının ne zaman asılacağı ise Kamuoyu tarafından merak edilirken artık biran önce gerekli işlemlerin yapılarak tabelanın asılmasını isteniliyor. 
Bizlerde Buradan Kamuoyu adına; Sağlık Bakanlığı’na Kars Valiliği’ne Kars İl Sağlık Müdürlüğü’ne soruyoruz; “Kars’ın en büyük manevi önderi ve değerinin adının bulunduğu Ebû’l-Hasan Harakānî Hazretlerinin adının da olduğu ve neredeyse 8 aydır asılamayan hastane tabelası ne zaman yerine asılacak? Kamuoyu adına üstte yazdığımız kurumlardan biran önce bu durum için duyarlılık göstermesini bekliyor 8 aydır isimsiz hastanenin tabelasının biran önce asılmasını bekliyoruz. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.