KARS Haber Girişi : 22 Ekim 2018 00:33

İstanbul'da Kars Tanıtım Rüzgarı Esti

İstanbul'da Kars Tanıtım Rüzgarı Esti
Kars, Ardahan ve Iğdır’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri “Güneşin Doğduğu İlk Topraklar” sloganı ile İstanbul Beylikdüzü 15 Temmuz Meydanında gerçekleşen görkemli bir açılış töreni ile başladı.

Kars Olay-Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri açılış törenine; Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Milletvekilleri 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Sayın Yunus Kılıç, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin ilçe belediye başkanları, turizm işletmecileri, çok sayıda bürokrat, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta töreninde katılımcılara hitaben konuşan Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin tüm yönleriyle tanıtılması amacıyla düzenlenen organizasyonun önemini değinerek, Kars’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile sahip olduğu turizm potansiyeline vurgu yaptı. 

Kars’ta özellikle son yıllarda turizm alanında yapılan yatırımlar ve turizm alanında yakalanan ivme hakkında açıklamalarda bulunan Vali Doğan, tarih, kültür, inanç ve kış turizmi alanında Kars’ın sahip olduğu değerler ile açık hava müzesi konumunda olduğunu belirterek tüm katılımcıları ve turizm firmalarını Kars’a davet etti.

Kars Valisi Rahmi Doğan'ın konuşmasının ardından Kars Milletvekilleri 65. Dönem UDH Bakanımız Ahmet Arslan, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Sayın Yunus Kılıç, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve diğer protokol ile birlikte Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nin açılış kurdelesini keserek tanıtım günleri etkinliklerini başlattılar.
 
Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri 19-22 Ekim tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzünde ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Sedat Aladağ dahil, gülümseyen insanlar, yiyecek

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.