SİYASET Haber Girişi : 16 Aralık 2018 14:14

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız: 'Çemçe'ye Madur'a Yeniden Üç Hilal'i Asacağız'

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız: 'Çemçe'ye Madur'a Yeniden Üç Hilal'i Asacağız'
Karsın Kağızman İlçesi'nde Milliyetçi Harekat Partisi'nden belediye başkan adayı olan mevcut başkan Nevzat Yıldız, Çemçe ve Madur'a üç hilal bayrağını asacağız dedi.

Kars Olay- MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kars'ta dün gerçekleştirilen belediye başkanı aday tanıtım programında, terör olaylarının yaşandığı Kağızman'ın  Ağrı il sınırında bulunan "Çemçe Madur'a üç hilal bayrağımızı asacağız" dedi.  

 

MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ise yaptığı konuşmada; "Bize bu görevi emanet eden sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beye ve Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bize emanet edilen bu göreve canla başla çalışıp Kars'ta Kağızman'da Arpaçay'da bu bayrağı tekrar dalgalandıracağız. Merhum Genel Başkanımız Alpaslan Türkeş Beyefendi bizlere şunu söylemişti; "Yürüdüğünüz yol çetin ve uzun bir yol", biz bu yolda partimiz ve teşkilatımıza olumsuz birşey düşünmedik. Biz bu uzun yolda birlikte hareket ederek zafer kazanacağız. Hele ki Çetin başkanım çetin yolları aşarak üç hilali Kars Kalesi'ne tekrar asacağız."dedi. 

 

Başkan Yıldız; "Kağızman ilçemize gelince bizlere gençlik kollarında şunu söylediler bir kere asılan bayrak bir daha da geri inmez. Kağızman'da çok güzel çalışmalarımız oldu, bu çerçevede 2014 seçimlerinde çalışıp kazandık birlikte, şimdi daha çok çalışıp tekrar kazanacağız." dedi.

 

Başkan Nevzat Yıldız; Size bir müjde vermek istiyorum buradan, Kağızman'da 2014 yılında almış olduğumuz oydan daha fazlasını alacağız. Çemçe'ye Madur'a Üç Hilal Bayrağını asacağız. Bir konuyu daha buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. Kağızman'da gece halkımız uyurken bir  üs bölgemizde görevli olan 120 askerimize buraya su götüren yok, yağmur yağmış araç çıkmıyor, belediye başkanı olarak üs bölgemize gidip aşağıda 250 metre dere yatağında bulunan su kaynağından gerekli su hattının çekimini sağladık ve şimdi suyu olmayan üst bölgesine çok rahat bir şekilde su çıkıyor.  Kağızman'da üst bölgesinde görev yapan kahramanlarımızı ben ve arkadaşlarım hiç bir zaman sahipsiz bırakmadık bırakmayacağız da Allah'ın izni ile. Çünki Kağızman bizim için önemli, Kars için önemli, Ağrı için önemli, Türkiye için önemli. Bundan emin olun biz bu seçimi yüce mevlamın yardımı ile çalışmalarımızla birlikte kazanacağız,  orada bu ülkücü kardeşiniz var yakaladığını bırakmayan. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.