ASAYİŞ Haber Girişi : 15 Aralık 2018 15:21

Kağızman'da Kaçak Sigara Operasyonu

Kağızman'da Kaçak Sigara Operasyonu
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ,Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında 2612 paket kaçak sigaraya el konuldu.

Kars Olay- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada: "Kars İl Emniyet Müdürlüğü ,Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında, daha önceden belirlenen 2 farklı adrese 11/12/2018 günü eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar sonucunda; 2 (iki) şahıstan toplam 2612 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş, 5607 SKM (Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu) suçundan işlem yapılan ve adli mercilere sevk edilen şahıslardan 1(bir) şahıs tutuklanmış, 1 (bir) şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
     11/10/2018 günü  Kağızman İçesinde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı konusu ile ilgili yapılan araştırmalarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen adli mercilere sevk edilen 2 şahıstan biri tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.