ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Ekim 2018 13:06

Kağızman’da Sabaha Karşı FETÖ/PDY Operasyonu

Kağızman’da Sabaha Karşı FETÖ/PDY Operasyonu
Kars'ta emniyet güçlerince sabah erken saatlerde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda kamu kurumlarında çalışan müdür ve personel ile esnaflara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda gözaltı var.

Kars Olay- Kars'ın Kağızman İlçesi'nde Kars İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipleri tarafından sabah saatlerinde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda aralarında kamu kurumlarında görevli müdür ve memurların yanı sıra esnaflarında olduğu iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Haklarında gözaltı kararı bulunan kişilerin ev ve işyerlerinde arama yapan TEM Şube ekipleri FETÖ/PDY Terör Örgütü kapsamında gözaltına alınan kişilerin işlemlerinin yapılması için Kars İl Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildikleri bilgisine ulaşıldı.

Konuyla alakalı olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.