SİYASET Haber Girişi : 30 Ocak 2019 10:39

Kars Belediye Başkanı Kim Olsun Anketi Sonuçlandı!

Kars Belediye Başkanı Kim Olsun Anketi Sonuçlandı!
Kars Güncel ve Kars Olay Gazetelerinin Birlikte Yaptığı 3 Gün Süren Kars Belediye Başkanı Kim Olsun Anketi bu gün sonlandı. 

Kars Olay- Kars’ta yaptığı haberlerle Kentin nabzını tutan ve gündemini beliryen öncü gazeteler Kars Güncel ve Kars Olay’ın 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için Kars’ın Belediye Başkan Adaylarını anket yaparak okuyucularına sordu. Toplam 6952 kişinin o kullandığı ankette toplam 6 adayı okuyucularına soran Kars Güncel ve Kars Olay Kars Belediye Başkan Adaylarını yakından takip ederek siz okuyucularına sunacak. 

İşte Kars Güncel ve Kars Olay’ın 3 gün süreyle okuyucularına sorduğu ve toplamda 6952 kişinin katıldığı anket sonuçları.
6952 Kişinin oy kullandığı Ankete DSP Adayı Naif Alibeyoğlu 2582 oy alarak birinci olurken, MHP Adayı Çetin Nazik 1786 oy alarak ikinci oldu, HDP Adayı Ayhan Bilgen ise 1180 oy alarak üçüncü oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.