KARS Haber Girişi : 09 Aralık 2018 23:45

Kars Emniyetinden Muhtarlarla Huzur Toplantısı

Kars Emniyetinden Muhtarlarla Huzur Toplantısı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belli bölgelerde yaşanan sorunlar ve olası çözümleri için merkezde 19 mahalle muhtarı ile çözüm toplantısı gerçekleştirdi.

Kars Olay-  Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Belli bölgelerde yaşanan sorunlar ve olası çözümler konusunda bilgi alış verişinde bulunularak tespit edilen sorunlara çözüm bulmak amacıyla İl Merkezindeki 19 Mahalle Muhtarının katılımıyla 06/12/2018 günü İl Emniyet Müdürlüğümüzde Huzur Toplantısı gerçekleştirildi.


Muhtarlarımıza;halkımızın huzur ve güvenliğini en iyi şekilde sağlamak için müdürlüğümüzün yıl içerisinde yapmış olduğu bilgilendirme seminerleri, toplantılar ve uygulamalar hakkında bilgi verilerek yapılan bu çalışmalarımıza muhtarlarımızın nasıl ve ne şekilde destek verebilecekleri anlatılmıştır.


Toplantı sonunda katılımcı muhtarlar halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için emniyet birimlerinin yaptığı çalışmalardan oldukça memnun olduklarını, Kars İl Emniyet Müdürlüğü personeline güvenlerinin tam olduğunu ve her zaman desteklerinin devam edeceğini söyleyerek, böyle bir toplantı organizasyonunun gerçekleştirilmesinden dolayı İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ümit Bitirk’e teşekkürlerini sunduklarını belirtmişlerdir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.