ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Aralık 2018 00:05

Kars Emniyetinden Narkorehber Eğitimi

Kars Emniyetinden Narkorehber Eğitimi
İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli toplam 244 kişiye bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Kars Olay-“İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu ile Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması” faaliyeti kapsamında; Yerel yönetimlerin ve vatandaşların faaliyetlere destek olması ve ihbar mekanizmasını güçlendirmek amacıyla “NARKOREHBER MODÜLÜ” eğitimlerine başlandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 06 Aralık 2018 günü Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kars İl Müdürlüğünde görevli 244 kişiye bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemiz her yönüyle kesintisiz olarak devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.