EKONOMİ Haber Girişi : 08 Şubat 2019 23:17

Kars GAMER 12 Personel Alacak

Kars GAMER 12 Personel Alacak
Kars Valiliği, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlükleri emrinde istihdam edilmek üzere 12 personel alacak. Başvurulara ilişkin detaylar haberimizde.

Kars Olay- İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği'ne bağlı olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlükleri emrinde istihdam edilmek üzere ;"  Arşiv Uzmanı, Şehir Plancısı, Harita Mühendisi,  Harita Teknikeri, Elektrik Elektronik Mühendisi, Bilgisayar Teknikeri, Elektrik Elektronik Teknisyeni ve Büro Personeli" olmak üzere  sözleşmeli 1200 personel alımı yapacak.

 

Türkiye genelinde toplam alınacak personel sayısı 1200 olarak belirtilirken, Kars'ta ise bu kadrolardan "Elektrik Elektronik Mühendisi, Bilgisayar Teknikeri, Elektrik Elektronik Teknisyeni ve Büro Personeli " kadrolarına 12 personel alımı yapılacak.

 

Yapılan duyuruda; "657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde; Bakanlığımız Merkez teşkilatı ile 81 İl Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlükleri emrinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki Ek-1/a ve Ek-l/b sayılı tablolarda adedi ve pozisyon unvanı belirtilen boş pozisyonlara toplam 1200 adet personel alımı yapılacaktır." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.