SAĞLIK Haber Girişi : 29 Ağustos 2018 18:50

Kars İl Sağlık Müdürlüğü Milyonlarca Lirayı Hurdaya Çıkardı!

Kars İl Sağlık Müdürlüğü Milyonlarca Lirayı Hurdaya Çıkardı!
Kars'ta uzun yıllardır kaderine terk edilmiş halde bulunan Eski Devlet Hastanesi'nde Milyarlarca Liralık malzeme iş makinaları ile parçalanarak hurdaya ayrıldı.

Kars Olay/ÖZEL- Kars'ta Halitpaşa Mahallesi'nde bulunan ve çeşitli sebeplerden dolayı kullanılamaz raporu verilerek kaderine terk edilen Eski Devlet Hastanesi'nde bulunan eşyalar iş makinaları ile parçalanarak hurdaya ayrıldı.

Geçtiğimiz yıllara kadar hizmet veren Kars Devlet Hastanesi, çeşitli sebepler gösterilerek Yenişehir Mahallesi'nde yapılan Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne dönüştürülerek burada hizmet vermeye başladı. Eski hastanenin akıbeti ise yıllarca Karslı vatandaşların merak konusu oldu. 

Bugün kaderine terk edilen Eski Kars Devlet Hastanesi'nde bulunan  tıbbi malzemeler, poliklinik malzemeleri, hasta yatakları,  yoğun bakım malzemeleri, hasta bekleme salonlarına ait oturma grupları, koltuklar ve mobilyalar iş makinaları ile parçalanarak hurdaya ayrıldı.
Soruyoruz, Kars'ta hiç mi bu mobilya, hasta yatakları ve koltuk takımlarına ihtiyacı olan gariban insanlar yok muydu da sağlam, örtüsü dahi yıpranmamış bu  malzemeler böyle israf edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.