SPOR Haber Girişi : 16 Temmuz 2018 13:29

Kars Polisi Çocuklar İçin Spor Kursu Açtı

Kars Polisi Çocuklar İçin Spor Kursu Açtı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz Projesi kapsamında çocuklar için 4 ay sürecek spor kursları başlattı.
Kars Olay- Kars İl Emniyet Müdürlüğü Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz Projesi kapsamında çocuklar için 4 ay sürecek spor kursları başlattı. 
Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; " Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve ÇOGEP desteği ile hayata geçirilen “Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” Projesi kapsamında;
İlimizde bulunan çocuklara huzurlu bir yaşam bilinci oluşturma, suç ve suçlu sayısında azalma, çocukların istismar edilmesinin önüne geçilmesi, dikkatinin zararlı ve faydasız alışkanlıklardan çekilerek tüm yaşamları için faydalı odaklara yönlendirilmesi, birlik-beraberlik ve kardeşlik  duygusu içerisinde sosyal hayata uyumlarının sağlanması amacıyla, farklı branşlarda 4 ay sürecek olan spor kursuna katılacak çocuklara 12.07.2018 günü saat:14.00’da Çocuk Şube Müdürlüğü önünde spor malzemeleri dağıtımı yapılarak sevinçlerine ortak olunmuştur." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.