ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Ekim 2018 20:18

Kars'ta 16 Yaşındaki Genç Canına Kıydı!

Kars'ta 16 Yaşındaki Genç Canına Kıydı!
Kars'ta akşam saatlerinde 16 yaşındaki lise öğrencisi kendini bulunduğu evde iple asarak canına kıydı.

Kars Olay- Edinilen bilgiye göre akşam 18:30 saatlerinde Şehitler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde ablası ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki M.A.H. isimli lise öğrencisi kendini iple asarak canına kıydı.

Evde olayı gören ablası durumu sağlık ekipleri ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri intihar eden lise öğrencisine ilk müdahaleyi yapmasının ardından gelen sağlık ekipleri de müdahalede bulunsa da lise öğrencisi hayatta kalamadı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının inceleme ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için 16 yaşındaki lise öğrencisi M.A.H.'nin cansız bedeni Kars Harakani Devlet Hastanesi morguna otopsi işlemi için götürülecek.

İple asarak canına kıyan lise öğrencisinin üzerinde intihar etmeden önce yazıldığı öne sürülen notta; "Kimse ardından ağlamasın, üzülmesin, Okul kitaplarımı ihtiyaç sahibi öğrencilere verin, Köyde beslediğim buzağımı büyütüp, ondan olacak yavrularını satarak yoksul ailelere bağışlayın" ifadeleri yazılı intihar mektubu bıraktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Allah Affetsin Ailesine Sabır 11 Ekim 2018 02:05

    Ailesine sabır versin o bir dünyada allah affetsin intihar çok büyük günah. Allah affetsin. 16 yaşinda bir gencin okuldan başka ne gibi sorunu olabilirki . Yaşını bekleyip uzmanliga gidip görevdeyken şehit olmakta vardı .