ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Ekim 2018 21:36

Kars'ta Bebeğini Öldüren Cani Anneye Müebbet!

Kars'ta Bebeğini Öldüren Cani Anneye Müebbet!
Kars'ta 10.12.2016 tarihinde kaldığı Kadın Sığınma Evi'nde 24 günlük bebeğini öldüren anneye müebbet hapis cezası verildi.

Kars Olay-Kars'ta 2016 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesinde barındığı Kadın Sığınma Evi'nde geçirdiği psikolojik bulanım sonucu 24 günlük bebeğinin üzerine kapanarak nefessiz bırakıp ölümüne sebep olan cani anne Kars Adliyesi'nde çıkartıldığı mahkemede müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı.

Olayın gelişme şekli şöyle; Kars'ta yaşayan Aysel Ş. eşinden boşandıktan sonra 24 günlük bebeği ile birlikte Kars Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Kadın Sığınma Evi'nde kalıyor. 10.12.2016 tarihinde bebeği ile birlikte kaldığı odada, bebeğinin ağlaması üzerine o anki psikolojisinin etkisiyle bebeği battaniyeye sıkı bir şekilde sarıp, daha sonra bebeğin üzerine kapanarak yaklaşık bir saat böyle kalarak bebeğin nefessiz kalıp ölmesini sağlıyor. Daha sonra sabah saatlerinde ise kaldığı odadan ayrılarak Kadın Sığınma Evi görevlilerine giderek bebeğinin üzerine yanlışlıkla yattığını ve nefes almadığını söyledi.

Olay sonrası polis ekipleri anne Aysel Ş.'yi gözaltına alarak ifade işlemleri sonrasında çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Kars T Tipi Kapalı Cezainfaz Kurumu Müdürlüğü'ne gönderilmişti.

Kars Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüşülen davada sanık anne Aysel Ş. yapılan yargılama sonrasında mahkeme heyeti tarafından "Çocuğa ve Altsoya Karşı Kasten Adam Öldürme" suçunu işlediğinin sabit olması dolayısıyla "Müebbet Hapis Cezası" ile cezalandırıldı.

Kaynak: KarsGüncel

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.