ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Eylül 2018 20:47

Kars'ta Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

Kars'ta Hırsızlık Zanlıları Yakalandı
Kars'ta Cep Telefonu ve Otodan akü çaldığı iddia edilen 4 kişi yakalandı.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince 04-10 Eylül 2018 tarihleri arasında muhtelif adreslerde meydana gelen üç ayrı İşyerinden cep telefonu ve Otodan Akü Hırsızlığı olayları ile ilgili olarak yapılan detaylı çalışmalar sonuç verdi.

Hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şahıs ile bu şüphelilerin çalmış oldukları suç eşyası malzemeleri satın aldığı tespit edilen 1şahıs 10 Eylül2018 günü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar neticesinde çalmış oldukları malzemelerin bir kısmı ile birlikte yakalandı.

Şüphelilerden ele geçirilen çalıntı malzemeler mal sahiplerine teslim edildi. Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi olayının şüphelisi 1 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadesinin ardından salıverildi, 3 ayrı hırsızlık olaylarının şüphelileri olan 3 şahıs ise Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiler.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.