EĞİTİM Haber Girişi : 08 Şubat 2019 16:46

Kars'ta Kur'an Öğrenen Çocuklar Ödüllerini Aldı

Kars'ta Kur'an Öğrenen Çocuklar Ödüllerini Aldı
Kars'ta “Namazını Camide Kıl, Puanını Topla, Ödülünü Kap” sloganıyla Server Gençlik ve Spor Kulübünün Türkiye genelinde organize ettiği “Haydi Çocuklar Camiye-2” projesi Ödül Töreni yapıldı.

Kars Olay- “Namazını Camide Kıl, Puanını Topla, Ödülünü Kap” sloganıyla Server Gençlik ve Spor Kulübünün Türkiye genelinde organize ettiği Şehristan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Kars İl Müftülüğünün il genelinde düzenlediği “Haydi Çocuklar Camiye-2” projesi Ödül Töreni yapıldı.

Kars merkez Fethiye Camisinde gerçekleştirilen ödül törenine İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr.Hüseyin Düzgün katıldı. Öğle namazından sonra gerçekleştirilen programda İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Şehristan Gençlik Spor ve İzcilik Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Kafa katılımcı çocuklara ve ailelerine hitap etti.


KARS' TA 12 CAMİ DE 170 ÇOCUK KATILDI
Şehristan Gençlik Spor ve İzcilik Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Kafa , “Namazlarını Camide Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Kap” sloganıyla Haydi Çocuklar Camiye diyerek 21 Ocak 2019 tarihinde pazartesi günü sabah namazı ile başlamış olan projemiz 31.01.2019 tarihinde Perşembe günü yatsı namazı ile tamamlanmıştır. 

 

Bu yıl Türkiye genelinde ikincisini gerçekleştirdiğimiz “Haydi Çocuklar Camiye” Projemizi, Türkiye genelinde 60 İl ve 269 İlçede, 1870 camide 32 bin 617 çocuğumuz ile; Kars’ta Merkez ve ilçelerinde ise toplam 12 camimizde 170 katılımcı çocuğumuz ile çok büyük coşku ve heyecanla tamamladık. Projeye katılan çocukları sadece namaz kılmaya alıştırmakla kalmadık, aynı zamanda onlara cemaat bilinci ve cami sevgisi de kazandırdık. Proje her ne kadar çocuklara yönelik olsa da projeden hem çocuğun ailesi hem de birçok arkadaşı doğrudan veya dolaylı olarak istifade etti” diye konuştu.

TÜM ÇOCUKLARA HEDİYE
Projeye katılan çocuklardan 3 kategoride 1. 2. ve 3. lere kameralı drone ve tabletler hediye edilmesinin yanı sıra tüm katılımcı çocuklara Şehristan Gençlik Spor ve İzcilik Derneği tarafından akıllı bileklik hediye edildi.

 

Program İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün' ün çocukları tebriği ve hediyelerin takdimi ile son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.