KARS Haber Girişi : 20 Şubat 2019 14:14

Kars'ta Şehir İçi Yollara Karayolları Asfaltı

Kars'ta Şehir İçi Yollara Karayolları Asfaltı
Kars'ta etkili olan kış mevsiminin sonlarına yaklaşılırken bozuk olan caddelerde Kars Karayolları ekipleri asfalt yama çalışması yapıyor.

Kars Olay- Kars'ta büyük çukurların oluştuğu bozuk yollar gerek vatandaşları gerekse araç sürücülerinin en büyük sorunları arasında yer alıyor.

 

Özellikle ağır geçen kış mevsimi sonrasında oluşan çukurlardan araçlarıyla geçmeye çalışan vatandaşlar adeta bu duruma isyan etme noktasında. Kars'ta şehir merkezinde bulunan ve belediye mücavir alanları içerisinde kalan ama yapılmayan bozuk yollara Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekipleri duyarsız kalamadı. Geçici çözüm de olsa karayolları ekipleri özellikle Faikbey Caddesi GAMP Caddesi kavşağından başlayarak büyük oranda bozulan yollara asfaltla yama çalışması yapıyor.

 

Vatandaşlar ise belediyenin bu hizmeti yapması gerektiğini fakat yapmadıklarından dolayı araçlarının bozuk yollarda büyük hasarlar aldıklarını belirterek Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.