ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Ekim 2018 20:51

Kars’ta Şüpheli Tüp Polisi Alarma Geçirdi

Kars’ta Şüpheli Tüp Polisi Alarma Geçirdi
Kars’ta akşam saatlerinde yol kenarına bırakılan mutfak tüpü emniyet güçlerini, 156 ve 112 acil servislerini alarma geçirdi.

Kars Olay- Bu gün saat 19:45 sıralarında yol kenarında mutfak tüpünün olduğu gören vatandaşlar polisi aradı. Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan askeri kışlanın duvarının kenarına bırakılan tüp Kars’ta güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Şüpheli tüp olduğu ihbarını alan polis çok sayıda ekibi olay yerinde sev etti. Cumhuriyet caddesini çift yönlü kapatan polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları mutfak tüpü olduğu anlaması sonrası şüpheli tüpü alan polis ekipleri daha sonra olay yerinden ayrıldılar.  Kısa süreli korku ve heyecana sebep olan şüpheli tüpün tespit edilmesinin ardından bomba olmadığı anlaşılınca yol tekrardan trafiğe açan polis ekipleri ve 112 ve 156 ekipleri normale döndü.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.