KARS Haber Girişi : 17 Aralık 2018 01:21

Kars’taki Bu Kuş AK Kuş mu? Kara Kuş mu?

Kars’taki Bu Kuş AK Kuş mu? Kara Kuş mu?
Sosyal Medya Twitter’de 100 binin üzerinde takipçisi olan ‘Ankara Kuşu’ adlı tiwitter hesabının şimdilerde ise her şehirde olduğu gibi Kars’ta da çakma hesabı olan Kars Kuşu’ adlı hesap türedi.

Kars Olay / ÖZEL- Twitter’de açtığı hesapla “Kars Sevdalısı, Başkanını Seven Ak Partili, Bir Garip Kul” olarak adlandıran ve takipçi sayısı olarak ise 150’yi geçmeyen ve Twitter’da Ankara Kuşu adlı hesabın çakma hesabı olan Kars Kuşu kendince Kars’ta algı oluşturmaya çalışsa da bunu başaramıyor. Yaptığı önceki paylaşımlarıyla Kars’taki birçok kurumun yöneticilerini haksız yere eleştiren ve salvolar savuran Kars’ın bürokrasi ve siyasetini etkilemeye çalışan hesabın kim ya da kimler tarafından yönetildiği ise belirsizliğini koruyor. Kars’ın siyasi haberlerini sözüm ona önceden verdiğini iddia eden çakma twitter hesabının gerçek amacının ne olduğu ise muamma ve karmaşıklığını sürdürüyor.
İsminin ve cisminin belli olmadığı ve kimler tarafından kullanıldığı bilinmeyen bu tür hesapların neye veya kime hizmet ettiği soruları akıllarda soru işareti olarak kalırken bu tür hesaplar için bir çalışma yapıp yapmadığı ise Kars kamuoyu tarafından merak konusu olmuş durumda.  
Özellikle yerel seçimlerin startı verildiği ve başkan adaylarının sahaya çıkmaya başladığı bu günlerde sık sık paylaşım yapmaya başladığı görülen Ankara Kuşu hesabının çakma Kars şubesi olan Kars Kuşunun kim yada kimler olduğunu herkes gibi bizlerde bir kez daha soruyoruz "KİM BU KARS KUŞU?"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.