ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Eylül 2018 00:30

Kars Valiliği'nden Dolandırıcılık Uyarısı

Kars Valiliği'nden Dolandırıcılık Uyarısı
Kars'ta dolandırıcılar bu kez Kars Valisi Rahmi Doğan'ın adını kullanarak, Valiyle görüştüklerini beyan edip, iş adamı ve vatandaşlardan yardım kampanyası adı altında para talep ettikleri yönünde taktik geliştirdikleri ortaya çıktı.

Kars Olay- Kars Valiliği dolandırıcılara karşı vatandaşları şöyle uyardı; Son günlerde bazı dolandırıcıların, Valimiz Sayın Rahmi Doğan’ın ismini kullanarak ve bizzat Sayın Valimizle görüştüklerini beyan ederek, iş adamı ve vatandaşlarımızdan yardım kampanyası adı altında para talep ettikleri yönünde duyumlar alınmıştır.

Dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen 155 polis ve 156 jandarma hatlarını aramaları, bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle herhangi bir ödemede bulunmamaları önem taşımaktadır."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.