SPOR Haber Girişi : 11 Ağustos 2018 00:26

Kars Valiliği Yelken Kulübü Hizmete Girdi

Kars Valiliği Yelken Kulübü Hizmete Girdi
Kars Valiliği bünyesinde kurulan Kars Valiliği Yelken Spor Kulübü, UDH eski Bakanımız Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'

Kars Olay- Program kapsamında Arpaçay İlçesi Çıldır Gölü Kütük Ev yerleşkesinde bulunan Yelken Spor Kulübünü ziyaret eden UDH eski Bakanı Ahmet Arslan Vali Doğan ve protkol üyeleri ile birlikte sporcu ve eğitmenleri ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
İncelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan UDH eski Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan,  Çıldır Gölünün Kars turizmine kazandırılması amacıyla Çıldır Gölünde yılın her mevsiminde etkinlik ve aktivitelerinin yapılmasının önemine değinerek, bu amaçla Kars Valiliği ve Türkiye Yelken Federasyonun katkılarıyla hayata geçen spor kulübü için Kars Vallisi Rahmi Doğan ve ilgililere teşekkürlerini iletti.
 
UDH eski Bakanı Ahmet Arslan, açıklamalarının ardından Vali Rahmi Doğan, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve diğer protokol ile birlikte Arpaçay İlçesini ziyaret ederek, Arpaçay Belediyesi tarafından İlçe Merkezinde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi.
 
Arpaçay ilçesinden ayrılan protokol daha sonra Kars’a dönerek Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Kars'a merkezde yürütülen yol ve kaldırım çalışmalarında incelemelerde bulundu. 
 
Protokol son olarak Merkez Kümbetli Köyüne geçerek, 1994 yılında Erzurum’un Şenkaya ilçesinde şehit düşen Kemal Çamkaya’nın vefat eden babası Bekir Çamkaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.