KARS Haber Girişi : 23 Ekim 2018 02:21

Kars ve Kağızman'da Yatırım İncelemeleri

Kars ve Kağızman'da Yatırım İncelemeleri
Kars Valisi Rahmi Doğan, Milletvekilleri 65. Dönem UDB Bakanı Ahmet Arslan ve TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ile birlikte çeşitli açılış ve programlara katılmak üzere Kağızman’a gitti.

Kars Olay-Program kapsamında ilk olarak Kağızman Kötek Köyüne geçen protokol üyeleri, burada yapımı tamamlanan Kağızman Kötek Şehit Taner Seloğlu İlkokul-Ortaokulunun açılışını gerçekleştirdiler.
 
Okul hakkında Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ve diğer yetkililerden bilgiler alan Milletvekilleri ve Vali Doğan daha sonra yapımı devam eden Fen Lisesi, okul pansiyonu, Kağızman Gençlik Merkezi ile Kağızman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi METEM Atölyesinde incelemelerde bulundu.
 
Buradaki incelemelerin ardından Kağızman ilçe merkezinde yapılan asfaltlama çalışmalarını inceleyen protokol daha sonra Hacı Atalay ve Miyase Çelik Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun açılışını gerçekleştirdi.
 
Kur’an-Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Yusuf Eviş’in okuduğu dua birlikte Hacı Atalay ve Miyase Çelik Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun açılış kurdelesi kesen protokol binadaki incelemelerinin ardından öğrenciler ile bir araya gelerek onlarla bir süre sohbette bulundu.
 
Son olarak Vali Doğan, Kars Milletvekilleri ve protokol Kağızman’da ki temasların ardından Kars’a dönerek Kars Valiliği'nce Evliya Camii çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan Vali Lala Mustafa Paşa Çeşmesinde incelemelerde bulundu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.