KARS Haber Girişi : 17 Ekim 2018 22:01

Karslı Şehit Ünal Darboğaz, Rahmet ve Özlemle Anıyoruz!

Karslı Şehit Ünal Darboğaz, Rahmet ve Özlemle Anıyoruz!
HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde 17 Ekim 2015 günü şehit olan 4 askerden biri olan Üsteğmen Ünal Darboğaz'ı şehadetinin 3. yıl dönümünde bu gün bir kere daha rahmet minnet ve özlemle anıyoruz.

Kars Olay-HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde 17 Ekim 2015 günü şehit olan 4 askerden biri olan Üsteğmen Ünal Darboğaz'ı şehadetinin 3. yıl dönümünde bu gün bir kere daha rahmet minnet ve özlemle anıyoruz.

 " Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Her zaferin mayası sendedir. Kanaatinle, imanınla, itaatinle hiçbir korkunun yıldıramadığı demir gibi pak kalbinle düşmanı nihayet alt eden büyük gayretin için minnet ve şükranımı söylemeyi nefsime en aziz bir borç bildim. Sizin gibi kumandanları, zabitleri, neferleri olan millete, yâd elleri altında köle olmak mümkün değildir. " 1921, M.Kemal Atatürk

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.