EKONOMİ Haber Girişi : 07 Kasım 2018 16:29

KARSOD Turizm Birliği Başkanı Halit Özer uyardı!

KARSOD Turizm Birliği Başkanı Halit Özer uyardı!
Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, şehrimizin geçtiğimiz 2 yılda yakaladığı turizm başarısını hatırlatarak, bu yıl da aynı sağduyu ile hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kars Olay-Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, yaklaşan ‘Kars Kış Turizmi’ ile ilgili bir basın açıklaması yaparak sağduyu çağrısında bulundu. Sayısızca insanın yaklaşık 10-15 yıllık uğraşları sonucunda son iki yılda şehrimizde bir turizm patlaması yaşandığını belirten Özer, elde edilen bu başarının kolay kaybedilmemesi gerektiğini dile getirdi.

“BU BAL VEREN KIŞ TURİZM ARISINI ÖLDÜRMEYELİM”: Gelen konuklara karşı geçtiğimiz yıllarda gösterilen hassasiyetin bu yıl da devam ettirilmesi gerektiğini hatırlatan Halit Özer, “Bu bal veren kış turizm arısını öldürmeyelim. Bu durumu fırsatçılığa çevirip fahiş fiyatlar ile geri tepmeyelim. Gerektiğinde birbirimizi ikaz edelim. Uyaralım, eleştirelim, düzgün yapmak için ne gerekiyorsa hep beraberce yapalım” ifadelerini kullandı.

“MİSAFİRPERVERLİĞİMİZDEN ASLA VE ASLA ÖDÜN VERMEMELİYİZ”: Öte yandan geçen yıl sıkça gündeme gelen aslı olmayan fiyat politikaları, olumsuz eleştiriler ve asparagas haberlerin çok sayıda insanı üzdüğünü belirten KARSOD Turizm Birliği Başkanı, her ne olursa olsun misafirperverlikten asla ödün verilmemesi gerektiğini dile getirdi. Halit Özer şunları söyledi;

“Bizlere düşen, bu aslı olmayan haberlere itibar etmeden işimize tüm düzgünlüğümüz ile devam etmektir. Elbette ki gelen konuklar arasında da olumsuz kişi ya da kişiler vardır. Her şeye itiraz eden, hiçbir şey beğenmeyen kişiler ve gruplar vardır. Olacaktır da. Ancak onların bu bakış açılarına ve de davranışlarına karşılık bizler Kars ve Karslı olarak misafirperverliğimizden asla ve asla taviz vermemeliyiz.”

Kasım 2018 ayı itibariyle Kars Kış Turizminin startının verildiğini açıklayan Özer, açıklamasını şu ifadelerle noktaladı;

“Umut ederim ki 2019 yılı kış sezonunu gerek turizm işletmecilerimiz gerekse ilimize gelen konuklar memnun bir şekilde tamamlar. Bizler de bu hedefi bir sonraki yıllara taşıma uğraşı ile yolumuza devam ederiz. "

Kaynak: Kars'ın Değerleri / Ali Parim

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.