ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Eylül 2018 13:43

Kaybolan Sedanur'un Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Kaybolan Sedanur'un Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Karsın Kağızman İlçesi'nde ortadan kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel için jandarma, AFAD, 112 ve güvenlik korucuları ikinci günde de arama faaliyetlerini sürdürüyor.

Kars Olay- Kars’ın Kağızman ilçesinde Paslı Kayü’nde dün saat iki sularında kaybolan Sedanur Güzel’in annesi tüm Türkiye’ye sesleniyorum yavrumu bulun getirin diyerek feryat etti. 
Kaybolan Sedanur’un annesi Handan Güzel Küçük Sedanur’un geçen yıl kaza geçirdiğini ve ayağında sakatlık olduğunu belirteler; “Dün çocuğum kayboldu 9 yaşında. Dün saat ikide geldi benden su istedi bende su verdim daha sonra bir daha göremedik. Hiç evden ayrılmıyordu hep evde oturup televizyon izliyordu. Geçen sene kaza geçirdi kızım. Buradan herkese sesleniyorum ne olur yavrumu bulun getirin. Çocuğuma zarar vermeyin. Allah’ınızı severseniz çocuğumu bulun getirin. Bütün her kesin çocuğu var ne olursunuz. Geçen yıl kaza geçirdi ayağında sakatlık var kızımın. Bütün Türkiye’den diliyorum ne olursunuz çocuğumu bulun getirin. Kim aldıysa kim götürdüyse her kesin evladı var her kesin çocuğu var yavrusu var benim çocuğumu da bulsun getirsinler. Ben yoksulluk içerisindeyim bizim durumumuz iyi değil. Gören duyan birisi varsa eğer köydeyse her yerde nerede olursa bulsun getirsinler. Amca çocukları ile birlikte meyve toplamışlar daha sonra hiç göremedik. Bütün sesimi duysunlar kızımı arasın bulsunlar ne olur rica ediyorum.” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.