KARS Haber Girişi : 30 Mart 2019 02:00

Örnek Mahallesine Örnek Muhtar Adayı

Örnek Mahallesine Örnek Muhtar Adayı
Kars’ta çalıştığı İl Özel İdaresi’nde başarılı hizmetlere imza atan Murat Şeker, bu başarısını Örnek Mahallesi’ne Muhtar Adayı olarak mahallesine hizmetlerle taçlandıracak.

Kars Olay-Muhtar Adayı Murat Şeker, “Hizmetleri taçlandırmak, üzerine artı değerler katmak için şehrimizin Örnek Mahallesi’nden muhtar adayı oldum. Mahallemizi daha yaşanabilir bir mahalleye çevirmek, sorunlarından kurtulmuş, yeni ve kalıcı hizmetleri getirmek için adayım. Örnek mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızdan desteklerini bekliyorum. Mahallemizi layık olduğu yere taşımak için gece gündüz çalışacağız. Hemşehrilerimizle el ele vererek tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Amacımız hizmet, hizmette kalitedir. Herkesi en derin kalbi duygularımla selamlıyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

MURAT ŞEKER KİMDİR?
1971 Kars doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimimi Kars’ta tamamladı. 1993 yılından bu yana Köy Hizmetleri, Özel İdare kurumunda çalışmakta. Kurumda saha amirliği, sendikacılık görevlerinde bulundu. Şu anda da şantiye şefliği yapmaktadır.

Murta Şeker evli ve 3 çocuk babasıdır.

Murat Şeker Tlf: 0532 5118296

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.