TÜRKİYE Haber Girişi : 18 Ocak 2019 00:58

Sarıkamış'ın Telesiyej Arızasını Görenler Uludağ'da Sus Pus Oldular.

Sarıkamış'ın Telesiyej Arızasını Görenler Uludağ'da Sus Pus Oldular.
30 Aralık 2018 Günü Sarıkamış Kayak Merkezi'nde geçici olarak oluşan telesiyej arızasında kıyamet koparanlar Uludağ'daki arıza için sus pus oldular.

Kars Olay- 30 Aralık 2018 Günün Sarıkamış Kayak Merkezide telesiyej arasızası yaşanmasından ötürü tüm ulusal kanallar Sarıkamış'ı canlı yayınlarla, son dakikalarlarda, alt yazılarla günlerce eleştirmişlerdi. 2 gün önce benzer bir arıza ise Bursa Uludağda yaşandı ve 11 kişi telesiyejde 1,5 saat mahsur kaldı. Sadece Sarıkamış'ta değil Türkiye'nin hiç bir kayak merkezinde istenmeyen bu tür arızaların olması bir kez daha gözler önüne sermiş olduki bu tür arızalar bir tek Sarıkamış'ta değil her yerde olabiliyormuş. Ama burada eleştirilecek başka bir konu ise Sarıkamış'ı günlerce gündeminden düşürmeyen ulusal tv ve haber siteleri ne hikmetse Uludağ'daki telesiyej arızasını neredeyse görmezden geldi. Sarıkamış'ı günlerce manşetlerinden düşürmeyen ulusal haber siteleri ve televizyonlar ne olduki Uludağ'daki arızayı adeta görmezden gelip Sarıkamış'ı günlerce kara propagandasını yaptılar? 
Diğer bir konu ise Sarıkamış'taki arıza için linç kampanyası başlatanlar eleştirenler acaba Uludağdaki arıza için aynı hassasiyeti göstercekler mi bu bilinmez ama Sarıkamış2taki arızaya bir benzer arıza ise Uludağ'da meydana geldi bunuda buradan bildirmek isteriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.