SİYASET Haber Girişi : 18 Ekim 2018 10:41

Sarıkamış Osman Cengiz’i Başkan Görmek istiyor

Sarıkamış Osman Cengiz’i Başkan Görmek istiyor
2019 yerel seçimleri için AK Parti’den Sarıkamış Belediye Başkanlığı için kulislerde Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Cengiz’in ismi ön plana çıkıyor.

Kars Olay- Sarıkamış’ta tanınmış isimler arasında ilk sıralarda yer alan Kars İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Osman Cengiz Halkın teveccühüne layık, Sarıkamış Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adayı olmak istediği iddiaları dolaşıyor. Cengiz’in, Sarıkamış’ı geliştirecek ve Sarıkamışlıya çığır açacak projeleri gerçekleştirmek istediği için aday olacağı ifade ediliyor. Sarıkamış ve çevresinde yakından tanınan Cengiz’in vatandaş tarafından’ da aday olması istendiği gelen duyumlar arasında yer alırken, aday olması yönünde ki istekler her geçen gün daha da arttığı bildirildi. Vatandaş, ‘Şehitler Şehri Doğunun Turizm Başkenti Sarıkamış’ı büyütüp ve geliştirebilecek kişinin Osman Cengiz Olduğunu’ düşünüyor ve Yerel Seçimlerde Sarıkamış Belediye Başkanlığında Başkan olarak Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Cengiz’i görmek istiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • eren karadas 18 Ekim 2018 13:37

    Osman Bey başarılı bir bürokrat ve devlet adamı Sarıkamış'a çok faydalı olur

  • Sarıkamışlı 18 Ekim 2018 11:08

    Hakkımızda hayırlısı çantacı değil memleketin evladı evi sarıkamışta

  • Ali 18 Ekim 2018 11:01

    Uygun cesaretli azimli biri