İLÇELER Haber Girişi : 23 Ekim 2018 12:36

Selim Belediyesi Yeni Kent Meydanını Hizmete Açtı

Selim Belediyesi Yeni Kent Meydanını Hizmete Açtı
Karsın Selim İlçesinde 8 bin metre kare alana yapılan Selim Kent Meydanı bugün düzenlenen törenle açılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Kars Olay- Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından eski belediye hizmet binası ve İtfaiye Müdürlüğü'nün bulunduğu alanın yıkılarak yapımına başlanılan Selim Kent Meydanı tamamlanmasının ardından bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Selim Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen programa 65. Dönem UDH Bakanı Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Selim Kaymakamı Zafer Yiğit, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun; " Halkımıza söz verdiğimiz gibi bir hizmeti daha yerine getirdik. Ve eminim ki sizlerle beraber daha güzel günler görmek adına İnşallah daha güzel hizmetler sizlere ilçemize kazanmaya gayret edeceğiz. Biz bu hizmetleri ilçemize kazandırırken ve size hizmet ederken bize bu desteği elbette ki birileri veriyor, bu tür hizmetler ekip işidir. Gurur duyduğumuz onur duyduğumuz 65 hükümetin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Orman Komisyonu Başkanımız kıymetli Profesör Doktor Yunus Kılıç beyefendi söz konusu olduğu zaman hiçbir zaman desteklerini  eksik etmediler. Sonuna kadar yaptığımız projelerde arkamızda olmuşlardır.

Biz yola çıkarken Halka hizmet Hakk'a hizmet diyoruz ya biz belediyecilikte hizmet yaparken Biz Gönül belediyeciliği yaparken de, yol yaparken de gönüllere yol yapmayı da asla ihmal etmedik. Biz bunu birlikte başardık başarmaya da devam edeceğiz Allah nasip ederse bu yaptıkları yaptığımız güzel işte sizlerin eseri siz destek verirseniz daha güzel işler başaracağız. Sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum daha nice hizmetler yapma konusunda yüce Mevla'dan niyaz ediyoruz güzel olacak inşallah." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.