İLÇELER Haber Girişi : 23 Ekim 2018 13:09

Selim'deki Açılış Törenine 'Siyah Bayrak' Krizi

Selim'deki Açılış Törenine 'Siyah Bayrak' Krizi
Karsın Selim İlçesi'nde bugün düzenlenen Selim Kent Meydanı açılış programında Kars Valisi Rahmi Doğan ile Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun arasında siyah Türk Bayrağı krizi damga vurdu.

Kars Olay- Selim Belediyesi tarafından yapılarak bugün düzenlenen törenle hizmete açılan Selim Kent Meydanında bulunan ve özel bir imalat ile çiçekler ile yazılan "Selim Belediyesi" yazısının sağ ve solunda bulunan Türk Bayrakları'nın uzaktan profilden siyah renkle görünmesine Vali Rahmi Doğan tepki gösterdi.

Program sonrasında Selim İlçesi'nden ayrılmak üzere makam aracına doğru geçen Kars Valisi Rahmi Doğan, yanına gelen Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'a; Ben daha önceden bunun düzeltilmesini söylemedim mi? Bayrak kanunu var, Siyah renkte Türk Bayrağı Nerede görülmüş?" diyerek tepki gösterdi. Selim Belediyesi Kent Meydanı Açılış törenine yaşanan kriz damga vurdu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.