EĞİTİM Haber Girişi : 07 Aralık 2018 15:28

Vali Öksüz'den Rektör Kapu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Öksüz'den Rektör Kapu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Kars Valisi Türker ÖKSÜZ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kafkas Üniversitesi Rektörlüğüne atanan ve geçtiğimiz hafta görevi  devralan Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu'yu makamında ziyaret etti.

Kars Olay-Ziyarette Rektör Kapu'ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Öksüz , Kafkas Üniversitesinin bölge ve Kars için önemine vurgu yaparak, Üniversitesinin her geçen yıl akademik kadrosu, öğrenci sayısı ve fiziki altyapısıyla büyüyen, Türkiye'nin örnek üniversiteleri arasında yerini alması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Vali Öksüz, ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu'’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Kafkas Üniversitesi gerçekleştireceği çalışmalarla Kars'ın gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamaya devam edecektir dedi.

Ziyaret sonrasında Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu ise Vali Öksüz'e ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.