İLÇELER Haber Girişi : 15 Aralık 2018 15:02

Vali Öksüz'den Sarıkamış Ziyareti

Vali Öksüz'den Sarıkamış Ziyareti
Kars Valisi Türker Öksüz, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Sarıkamış ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Kars Olay-Sarıkamış Hükümet Konağında Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Kars Valisi Türker Öksüz, ilk olarak Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret ederek, ilçede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında brifing aldı.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanlığını ziyaret eden Vali Öksüz, burada gaziler ile bir araya geldi. Ziyarette, ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için canı pahasına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle-minnetle anan Kars Valisi Türker Öksüz: “Şehitlik ve gazilik; vatan sevgisini, milli ve manevi değerlerini her şeyden üstün tutan aziz milletimiz için ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Vatanın bölünmez bütünlüğü, yüce milletimizin huzuru ve güvenliği için büyük bir aşkla görev yaparak gazilik rütbesine ulaşan kahramanlarımız, cennet ülkemizin bağımsızlığını kıyamete kadar devam ettirmesinde en önemli değerlerimizdir. Özveri ve kahramanlığın nişanını bedeninde gururla taşıyan gazilerimize milletçe minnettarız. Devletimizin ve aziz milletimizin gönül kapıları sizlere ardına kadar açıktır. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla sizlerin yanlarında olmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu. 

 

Vali Türker Öksüz, esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etmesinin ardından Sarıkamış’tan ayrıldı.

 

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Sarıkamış ziyaretine; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Jandarma Komutan Vekili Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu,  İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, ve İl Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Düzgün eşlik etti.[

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.