SİYASET Haber Girişi : 14 Mart 2020 02:03

AK Parti İlçe Kongreleri Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi

AK Parti İlçe Kongreleri Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi
AK Pati'de hafta sonu yapılması planlanan Akyaka ve Arpaçay ilçe kongrelerinin koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

Kars Olay-AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın 14-15 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Akyaka ve Arpaçay İlçe teşkilat kongrelerinin Koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri tarihe ertelendiğini duyurdu.

 

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın tarafından yapılan açıklamada; "Sağlık Bakanlığımızın yürüttüğü coranavirüs ile ilgili tedbirler kapsamında, bu hafta sonu yapılması planlanan Akyaka ve Arpaçay kongrelerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Apaçaylı şöför 14 Mart 2020 11:58

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.