Kağızman'da Kurumlar arası voleybol turnovası sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Voleybol turnuvasında kupalar sahiplerini buldu.

 Kağızman Kaymakamlığı ve İlçe  Gençlik spor Müdürlüğü bünyesinde   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde kurumlar arasında başlatılan Voleybol Turnuvası Düzenlendi. 12 takımın katıldığı voleybol Turnuvası’nda ilçe Tarım  Müdürlüğü Şampiyon olurken, ikinciliği ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, üçüncülüğü ise İlçe gençlik spor Müdürlüğü elde etti.
Turnuvaya Kağızman Kaymakamlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığının da dahil olduğu pek çok kurum ve kuruluş katıldı.


Final müsabakasında karşılaşan İlçe Tarım  Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü 3-2 ile geçerek Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası’nda şampiyon oldu.

İlçe Gençlik Spor Müdürü  Alaaddin Karagöl,"sportif ve kültürel etkinlik "kapsamında  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’na katılan kurumlara ve oyunculara teşekkür etti. Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yılı kurumlar arası voleybol turnuvasına katılan toplam 12 takım müsabakalarda karşılaştılar.
Karagöl, ilçemizde kurumlar arasında ve vatandaşlar arasında bir heyecanın oluşması açısından böyle bir "sportif ve kültürel etkinlik" planladıklarını ve bu tür etkinliklerin Kağızman ilçemizde artarak devam edeceğini ifade etti. 
Böylesine güzel bir organizasyonda İlçe Gençlik ve spor Müdürlüğü olarak yer alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyor emeği geçen başta Kağızman Kaymakamımız sayın Okan Daştan ve turnuvaya katılan bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum. 
karagöl,Ayrıca kurumların turnuva boyunca göstermiş oldukları performansı ve özveriyi takdir ederek, kurumları temsil eden oyunculara teşekkür etti.

Final mücadelelerinin ardından düzenlenen kupa merasiminde dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi.


17.10.2024 15:23:13