SİYASET Haber Girişi : 30 Mayıs 2018 01:23

Bakan Arslan'dan Kars'ta Oda Ziyaretleri

Bakan Arslan'dan Kars'ta Oda Ziyaretleri
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan; “AK Parti öncesinde 15 yılda hep söylemlerde kalındı, eylem yapılmadığı için Türkiye iflas bayrağını çekti, İMF kapılarında dilendi ve zaman geldi 70 sente muhtaç oldu ama biz 15 yıldır laf üstüne la

Kars Olay-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da aralarında bulunduğu AK Parti Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç ve Fettah Çetinkaya memleketi Kars’ta esnaf ve oda ziyaretlerinde bulundular.

Kars Faikbey Caddesi’nde birçok esnafı ziyaret ederek ayak üstü sohbetler eden Bakan Arslan ve beraberindekilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Esnaf ziyaretleri ardından Kars Ticaret ve Sanayi Odası, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kars Ticaret Borsası’nı ziyaret eden heyete Kars Valisi Rahmi Doğan ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın da eşlik etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde kalkınma ve gelişme adına birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday ve Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş da Bakan Arslan ve milletvekilleri adaylarının yanında oldukları mesajı vererek, 24 Haziran’daki seçimlerde birliktelik sözü verdiler.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kars Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığı açıklamalarda muhalefetin söylemlerini eleştirdi. Hizmetlerin söylemle değil, icraatla olduğunu hatırlatan Bakan Arslan, Türkiye’nin muhalefetin söz sahibi olduğu dönemlerde İMF borcu ve 70 Cent’e muhtaç olduğu dönemleri hatırlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.