BÖLGE Haber Girişi : 03 Eylül 2024 13:53

DSİ 24. Bölge Müdürlüğünde neler oluyor!

DSİ 24. Bölge Müdürlüğünde neler oluyor!
Kars ve Karslının geleceğini Sattılar!

Kars Olay-   DSİ Bölge Müdürü  Serdar Kotan kayyum Belediye Başkan Yardımcılığı görevindeyken aldığı kararlarla Kars'ı 50 yıl geriye götürdü iddiaları kamuoyunda geniş yankı buldu.

 

KOTAN, KARS HALKINA KIYDI MI?

Kayyum Valisi Türker Öksüz ile birlikte Meclis Kararı almak suretiyle sulama suyuna uygun olmayan şuan atıksu barajı gibi olan Kars Barajının suyunu temizlemek için Atıksu Arıtma Projesi ile ekonomik olarak zor durumda olan Kars Belediyesini yaklaşık olarak fiyat farkı ve KDV’si ile 1.5 milyar TL borçlandırarak neden Kars’a ve Kars halkına kıydı?

 

İHALE USULSÜZ MÜ?

Hiçbir aciliyet olmadığı halde Iğdır Tuzluca Barajının ihalesini neden davetiye usulü ile yaptı? Tam da  bu sırada, çalışkanlıkları ve dürüstlükleri herkes tarafından bilinen ve taktir edilen Bölge Müdür Yardımcıları Muhyettin Eroğlu ve Kenan Çelik’i neden pasifize etti? 

 

TASSARRUF TEDBİRLERİ KOTAN'I KAPSAMIYOR MU?

KOTAN; tasarruf tedbirlerinin uygulandığı bu dönemde neden hala devletin kasasından birsürü masraf ederek beyaz taşlarla DSİ kampüs alanını süslemeye çalışıyor? 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Digorlu halo 07 Eylül 2024 17:19

    Ulan haber yapmışsınız madem bildiğiniz bişeyler var çıkın paylaşin millet görsün müdürümu neden karaliyorsunuz, Müdürüm gerekli cvb verlr belgelerle kanıtlar görürsünüz devlet u ise el atmalı suclular cezasını cekmelidir

  • . 07 Eylül 2024 13:09

    Evet öz Kars'lı yolun bir sonu var demişsin,demekki seninde kuyruğuna mökkem basmış, var evet ama senin gibilerin ve bu haberi yapan ve yaptıranlar için yolun sonu,Serdar Kotan için değil,herkes bu yaptığının bedelini ödeyecek,yok öyle yağma,çamur at,iftira at sonra da rahat et,öyle bir dünya yok,her şey açığa çıktığında göreceksiniz kimler için yolun sonu,adi herifler

  • Çildirli neco 06 Eylül 2024 23:44

    Herkeş kim namuslu ise bilir işci alimlarinda görduh müdür yardimcilari şerefli adamlar Allah varetsin müdurde eyi adam kim suçli ise böyle bişey varsa Aĺlah cezasini versin

  • Karslj seko 06 Eylül 2024 23:37

    Dsi de sular durulmir her nedense sahipsiz yer demekki araştirilsin bakim altından neler çıhacah karsa ķim gazzıh attıysa boynu yerde gala melmeketi bir adim ilerletmirler.

  • Allah için 06 Eylül 2024 20:34

    Kayadibi Bildiğin birşey varsa konuş.Bilmeden söylediğin her söz yalan ve iftiradır.O iftira bir gün gelir ayağına dolaşır.Müslüman ortaya nifak tohumu ekmez.

  • Öz Karslı 06 Eylül 2024 13:37

    Evet demekki her yolun bi sonu var.Kars a devletimize kim zarar veriyorsa derhal araştırılıp gereği yapılmalı eğer böyle bişey varsa gerçekten çok kişi yanar kimse kurtaramaz.

  • Mehmet NEBİOĞLU 06 Eylül 2024 09:34

    serdar kotan 25 yıla yakın kars ve karslılara hizmet etmiştir.Aselet,Dürüstlük ve teknik bilgi her şey mevcut ve karslı olmamasına rağmen Kars ilini bırakıp gitmedi ve en iyi şekilde hizmet veriyor çok iyi bir yöneticidir. herkes onun gibi hizmet vereseydi kars şehrimiz çok farklı yerde olurdu emeğine teşekkürler asılsız haberler asla seni yormaz ve karslılar bu haberlere inanmaz

  • Mrv 05 Eylül 2024 21:38

    Üzgünüm Serdar KOTAN için yapılmış bu habere. Kendisi asaletli, adaletli, vatan millet sever bir idarecidir. Kurumda yazılan bir yazışmayı bile noktasına kadar inceleyen Sayın Bölge Müdürünün yolsuzluk yapabileceği çok komik. Kendisinin ne kadar çalışkan, bilgili ve donanımlı bir idareci olduğunu görmek isteyen herkesin tanışmak için kapısını çalmasını isterim.

  • Kars Ketesi36 05 Eylül 2024 19:22

    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz Gerekli soruşturmalar yapılıp kim memleketimize zarar veriyorsa cezasını almalıdır.

  • . 05 Eylül 2024 17:50

    Ulan susayım bir daha yazmayım dedim ama durulacak gibi değil,be şerefsizler,namussuzlar adamdan sıkıntınız vardıysa delikanlıca çıkaydınız karşısına ,iftira atmak,karalamak nedir,be utanmazlar,namussuzlar,yarın karşısına çıkınca ne diyeceksiniz.Allah belanızı versin.

  • Said asılsoy 05 Eylül 2024 16:08

    Çamur at izi kalsın… haber değeri var mı ? Yalan ve yanlış haberi yaptırmak için ne kadar aldın!!! Kars iline gelmiş geçmiş en iyi bürokratlardan ve en iyi mühendislerden biri. Serdar kotan için yazılacak tek şey adalet asalet ve liyakat olmalı.

  • Kayadibi 05 Eylül 2024 16:05

    Müdür yardımcılarından ne kadar para aldın kars olay. O iki kişi ve söz de haber yapan sen. Keşke Allah'ın adaletine inansaydiniz. Korksaydiniz iftira atarken çoluğumdan çocuğumdan çıkar mı acaba diye. Neyse size farketmez bin liraya bu haberi yaparsan iki gün sonra bin beş yüz lirayada aksini yapabilirsiniz.

  • Vatandaş 05 Eylül 2024 15:41

    Serdar bey dürüst, kişilikli, adaletli, asaletli bir insandır, iddalar gerçeyi kesinlikle yansıtmıyor. Lütfen serdar bey gibi gecesini gündüzüne katıp devlet için halk için çalışan birisine böyle karalamalar da bulunmayın...

  • J.Balbaros 05 Eylül 2024 15:25

    Yalan haber yapmak evindeki namusunu satmak gibidir. özgün ve tarafsız haber yapın. Serdar Kotan kadar bu ile bölgeye katkısı olan bir insan olmadı araştırmalarınız doğru yapın boş boş çapulculara yer yok kim bu asılsız haberi yaptıysa da bedelini ödeyecek.

  • Reyhan 05 Eylül 2024 14:12

    SERDAR KOTAN diyince orada duracaksın! Aklına ADALET gelecek,aklına insanlık gelecek,menfaatine konusmayacaksın.düşeni kaldıran el gelmelidir aklına,sizin gibi adamlar yüzünden bu Kars geri kalmaya mahkumdur. Size soruyorum Kars ilinde mühendis olarak göreve başlayıp şube müdürü ardından bölge müdür yardımcısı akabindede bölge müdürü olarak 25 yıl hangi Karslı Kars'a özveri ile hizmet etmiştir. Çalışanı taslamayi bırakıp ayakta alkislamaniz gerekir.yazık bir Karslı olarak çok üzüldüm....

  • Ahlaklı Haber 05 Eylül 2024 14:00

    Para karşılığı mı yapıldı bu haber acaba yalan dolan Serdar Bey bulunmaz bir kişiliğe sahip bir insan yalan dolan haber yapmayın insanları yalan haberlerle kandırmayın doğru haber yapın adam akıllı okuyalım bizlerde

  • F.D 05 Eylül 2024 09:39

    Cahil bilgisiz ve belgesiz gazetecilik budur.Çok Komik bir durumdasın adminnn.

  • Yalan Dolan Haber 05 Eylül 2024 08:51

    Ya siz nasıl bi Gazetesiniz yalan dolan haber yapıp paylaşıyorsunuz Karsın Arıtma Tesisine acilen ihtiyacı var kesinlikle bu heberi yapan haberci 18 yaşını doldurmamıştır ne bulsa paylaşan bi kişi olabilir yazık günah insanların arkasından boş haber paylaşmayın.

  • Murat aslanhatun 05 Eylül 2024 08:46

    Bölge müdürü tam bir devlet adamıdır bu haber asılsızdır ben 24 yıldır tanıyorum vatanı ve millet aşkıyla çalışan çok değerli bölge müdürüdür Allah müdürümüzü başımızdan eksik etmesin

  • Memur 04 Eylül 2024 23:34

    Bu devlete ve kamuya 23 yıl hizmet etmiş Serdar KOTAN müdürüm gibi gerçekten saygın, şahsiyetli ve dürüst bir bürokrata böyle mesnetsiz, asılsız ve ahlaksız çamur atılması biz kurum personellerini gerçekten çok incitti. Etik bu kadar ayaklar altına alınmamalı yazık, gerçekten çok yazık… Bürokratlara iftira bu kadar kolay atılamamalı….

  • Fikret D. 04 Eylül 2024 22:15

    Cahil Gazeteci olarak sizi tebrik ederim tüm kars halkı sizin nekadar yalan dolu birr gazete olduğunuzu öğrendi. Komik bir duruma düştünüz yazıkkkk

  • Soner kurdaş 04 Eylül 2024 21:25

    Adam gibi adam serdar baba 20 yıldır tanıyorum yanında çalıştım yalakalık olsun diye söylemiyorum o ömer ağanın oğlu serdar bey devletin aracını kendi şahsi işini yaptırmayan insandır helali haramı bilen biridir

  • Yılmaz koç 04 Eylül 2024 21:17

    Bu haberi okuyunca o kurumu da biraz tanıyan olarak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, Bölge Müdürü Serdar KOTANI en son eleştirilecek yönü dürüstlüğü,ahlakı ve erdemliğidir.Adam çeyrek asırdır ö bölgeye dürüstlüğü ile o makamlara gelmiştir.Titizliği ve devlet malına olan koruma içgüdüsü tüm şehirde bilinmesine rağmen böyle operasyonel bir haberle dürüst bir bürokratı hedef göstermek olsa olsa bizim gibi taşra mantığı ile birilerine yaranmak ve yol açmak için yapılmış bir algı operasyonundan başka bir şey değildir.Bu bir haber değildir ,dürüst ve namuslu bir insana çamur atmakdir.

  • Habere bak 04 Eylül 2024 19:52

    Kendisiyle çalışmış biri olarak; ilk başladığı günden beri bize dedigi, " her makinamıza gözümüz gibi bakacağız. " , " kurumumuzun bir küçük hurdası bile hurdalığında bulunacak" , sürekli personeli gezen ve ekonomik değerlerimizin korunması için uyaran, yeri gelince kızan vatansever birine karşı, iftiradan başka bir şey değil. " beyaz taşlarla kampüs alanını süslüyor. " iftiranız da, bir çuval çakıl taşı. Bir amirin kime nasıl davranıp tasarrufta bulunacağına, haber sayfaları mı karar verecek.

  • Serhat akin 04 Eylül 2024 17:34

    Bu haberi kenanla ,muhyettin mi yaptırdı acaba? Sorgusuz habercilik bu olsa gerek

  • HAYDAR 04 Eylül 2024 16:45

    BUGÜNE KADAR KARS İÇİN ÇALIŞMIŞ ADALETİ İLE ASALETİ İLE ÖRNEK OLMUŞ BİR BÜROKRATA SALDIRI GİRİŞİMİ KABUL EDİLEMEZ..SOYU SOPU İLE ORTADA OLAN İNSANA ÇAMUR ATMAK BU KADAR KOLAY DEĞİL..HA 3-5 ÇAPULCUYA MEYDAN BIRAKMAYACAĞIZ..KEŞKE GAZETECİ OLARAK HABERİN KAYNAĞINIZDAN DAHA ÇOK MESELEYİ ÖZÜNE KADAR ARAŞTIRSAYDINIZ..BU MEMLEKET BİZİMM

  • T.bulakbaşı 04 Eylül 2024 15:52

    Dsi çalışanı olarak serdar kotan gibi bir değer asla bir daha bu bölgeye gelmez kars, ığdır ve ardahana çok emeği geçmiştir lütfen nankörlük yapmayalım

  • Adam gibi adam 04 Eylül 2024 09:20

    Eğer siz gerçekten haberci olsaydnız haberciliğin ilk ilkesi olan haberi kaynağından doğrulama kuralını göz ardı etmezdiniz. Serdar Kotan bu kurumun 30 yıllık Çalışanı belediyede kayyum zamanı yaptığı yollar işler ortada bu Adamın bilgi birikimi mühendisliği kişiliği haber olacak ve örnek aşınacak kadar temiz iken böyle çamur at izi kalsın şeklinde haberler ile bir bürokrat harcanmamalı .

  • ASALETLİ 03 Eylül 2024 21:33

    Ulan oğlum Serdar KOTAN gibi keşke bu memlekete sahip çıksaydınız. Milliyetçilik ayaklarına yatıp mırto dönemini iyi hatırlayın. Basiretsiz yaratıklar. Çamur at izi kalsın misali. Ne yaparsanız yapın Serdar KOTAN'I karalamaya gücünüz yetmez ahmaklar. BU haberi yapan dalkavuklar elinize bir şey geçmez. Rahat olun. Aciz yaratıklar Serdar KOTAN'a dil uzatabilmeniz için önce onun kadar bir asaletli aile evladı ve kariyer sahibi olmanız gerekir. Tek cümle it ürür kervan yürür bu kadar net...

  • ASALETLİ 03 Eylül 2024 21:29

    Ulan oğlum Serdar KOTAN gibi keşke bu memlekete sahip çıksaydınız. Milliyetçilik ayaklarına yatıp mırto dönemini iyi hatırlayın. Basiretsiz yaratıklar. Çamur at izi kalsın misali. Ne yaparsanız yapın Serdar KOTAN'I karalamaya gücünüz yetmez ahmaklar. BU haberi yapan dalkavuklar elinize bir şey geçmez. Rahat olun. Aciz yaratıklar Serdar KOTAN'a dil uzatabilmeniz için önce onun kadar bir asaletli aile evladı ve kariyer sahibi olmanız gerekir. Tek cümle it ürür kervan yürür bu kadar net...

  • . 03 Eylül 2024 21:26

    Size bu bilgileri hangi hain, Kars düşmanı şeref yoksunu vermişse başından sonuna kadar yanlış,siz haberci olarak gerçeği öğrendiğinizde buradan özür dileyecek misiniz.ayıptır,yazıktır,günahtır,bir insanı böyle karalayarak bu şehire ne fayda getirirsiniz.adam gecesini gündüzüne katarak bu memlekete hizmet etmek için çırpınıyor,bu haberi yaptıranlar gibileri bu memlekete ihanet ediyorlar, yazıklar olsun adi herifler.

  • Zafer 03 Eylül 2024 21:02

    Keşke Serdar kotan gibi kars ilinde herkes dürüst calışsa Serdar kotan 20 yıldır tanıyorum tam bir devlet adamı adam gibi adam kimse onu milyar dolar versede satın alamaz devletin bir kuruşunu kimseye yedirmez göreceksiniz bu haberler asılsız çıkacaktır

  • Karslı vatandaş 03 Eylül 2024 20:21

    Allah'tan korkun çoluk çocuğunuzdan korkmuyor musunuz..Kars için büyük bir fırsat büyük bir nimet olan insan SERDAR KOTAN..bu tür karalamalara pabuç bırakmayacak ender insanlardandir..yalnız oldugunu sananlar olabilir,mesnetsizce değil mertçe davranin

  • Ertan 03 Eylül 2024 18:48

    Bugüne kadar Kars'a gelmiş en iyi bölge müdürlerinden birisi iş disiplini bilgisi insanlara davranışı çalışma şekli harika bir insan bu haberi yapan haberci yalan dolan yazmayı bırakın insanların işleri güçleriyle yalan manşet yapmayın.

  • Kars'lı 36 03 Eylül 2024 15:37

    Şimdide bu çıktı o zaman nerdeydiniz görevden gittiniz aklınız başınıza geldi he lânet olsun sizlere yüz karaları artık leke sürmeyin karsa leke sürmeyin insanlara yazıklar olsun

  • . 03 Eylül 2024 15:34

    Editör size bu haberi kim yaptırmışsa yalan yanlış yaptırmış,keşke haberi yapmadan önce işin doğrusunu öğrenip öyle yapaydınız,habercilik bunu gerektirir.öyle asparagas haberlerle Serdar Kotan gibi bir bürokratı yıpratmak asıl o zaman bu memlekete ihanettir.Araştırın öğrenin ondan sizde göreceksiniz kim bu şehire ihanet etmiş