Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü!

Kars Olay-Daha geçtiğimiz senelerde yaptırılan Kafkas Üniversitesinin yerleşkesinin içerisinde bulunan ışıklı led Kars yazısının yarısı henüz bilinmeyen bir nedenle söndü. Üniversitenin yerleşkesinin girişinde bulunan KARS yazısının yarsının günlerdir yanmaması ise yetkililerin dikkatine bir türlü takılmıyor. KARS yazsının hem K hemde kaz figürünün yışıklarının neden söndüğü bilinmezken Kafkas Üniversitesi yönetiminin bu duruma duyarsız kalması ise ayrıca bir tartışma konusunda beraberinde getiriyor.

 

ÇALIŞMALAR DURDU KAMPÜS YERLEŞKESİNDE HER GEÇEN GÜN AYRI AYRI SORUNLAR BAŞ GÖSTERİYOR!
Geçtiğimiz yıl adeta şantiye alınana dönen Kafkas Üniversitesi'nde bu dönem henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm çalışmalar durdurulması ise gözlerden kaçmıyor. Yaklaşık 20 bin öğrenciye hizmet veren Kafkas Üniversitesi'nde geçtiğimiz sene birçok çalışmaya imza atılırken bu sene ise adeta kampüs içindeki tüm çalışmaların durması ise yeni yönetimle alakalı olup olmadığı bilinmiyor. Öğrencilerin daha refah bir şekilde eğitim almaları için başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının bu dönem durması ise kampüste yarım kalan işler tamamlanmayacak mı? Sorularını beraberinde getiriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars14 Ağustos 2019 21:48

    Koskoca kars haberine 2 tane tabela ışığı yanmıyor diye haber olmuş daha gerekli şeyleri haber yapılsa keşke milas yollar gibi misal etrafın çöpü gibi yada yani sehrin ana sorunlari onlar benim görüşüm bu