İLÇELER Haber Girişi : 16 Temmuz 2024 00:42

KAĞIZMAN'DA 15 TEMMUZ PROGRAMI

KAĞIZMAN'DA 15 TEMMUZ PROGRAMI

Kağızman'da 15 Temmuz destanı programı istiklal meydanında kutlandı. Programa Kağızman kaymakamı Okan Daştan, Belediye başkanı Mehmet Alkan,Cumhuriyet Başsavcısı Atakan Fodul, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Ulusoy,İlçe Müftüsü Abdusselam Çakmak,Ak Parti İlçe Başkanı Yasin Gürbüz,Mhp İlçe Başkanı Sülhettin Şen, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı,

Kağızman kaymakamı Daştan’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından okunan dualar . ilahiler,ve  öğrencilerin bir birinden güzel şiirler ile devam eden program demokrasi çadırındaki nöbetle devam etti.

Gecede konuşan Kağızman kaymakamı Okan Daştan, Milli iarede ve demokrasimize sahip çıkmanın önemine değinerek; “Milletimiz, 15 Temmuz gecesi iman ve ferasetiyle namusuna uzanacak mahremi ve ülkesini bu hain plandan kurtarmıştır. Ecdadın dediği gibi ya istiklal ya ölüm diyen bir millet iradesinin karşısında hiçbir güç duramaz.” diyen kaymakam Daştan, o gece ülkesine ve milletine tam anlamıyla sahip çıkan ve yanında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da Kağızman’dan bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti. Program şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve 15 Temmuz 2016 gecesi olduğu gibi iliklere kadar işleyen sela sesleriyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.