KARS Düzenleme Tarihi : 07 Temmuz 2020 14:23 Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 14:26

Karayolları Ekipleri Şehir İçinde Çalışıyor

Karayolları Ekipleri Şehir İçinde Çalışıyor
Karayolları 18. Bölge müdürlüğü ekipleri şehir içi yaya yollarında yenileme ve çizgileme çalışmaları ile trafik ışıklarının bakım onarımını gerçekleştiriyor.

Kars Olay-Kars Karayolları bölge müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan ana caddelerin yapımının ardından bu caddelerin bakım ve onarımı ile ışıklandırma sistemleri, yaya geçiş yolları ve kaldırımlarında yapmış olduğu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Karayolları Kars 18. Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları şehirde büyük memnuniyet yaratıyor. Yol, bölünmüş yol, kaldırım, peyzaj, temizlik çalışmalarının yanı sıra ışıklandırma, ikaz ve uyarı levhaları, üst geçitler, yaya ve okul geçitleri çalışmaları şehir içi 25 ayrı kavşak ve noktada sürdürülüyor.

 

Kaynak: Serhat TV

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kimki 07 Temmuz 2020 21:05

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.