ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Ocak 2020 23:47

Kars'ta Altı Kişinin Öldüğü Olayda Yeni Gelişme

Kars'ta Altı Kişinin Öldüğü Olayda Yeni Gelişme
Karsın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği olayla alakalı olan son firari zanlı jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kars Olay-Valilikten yapılan açıklamada; "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Sarıkamış İlçemiz Çamyazı Köyünde 19.05.2019 günü iki aile arasında meydana gelen kasten adam öldürme olayının firari 3 şüphelisinin yakalanması için özel bir ekip kurulmuştur. Yapılan titiz planlama takip ve çalışma sonucunda; 07.10.2019 tarihinde firarilerden biri, 08.10.2019 tarihinde de ikinci firari yakalanmış ve mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

Olayın son firarisini yakalamak için yapılan çalışma sonucu; 11.01.2020 tarihinde son firari şahısta yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili firarda olan şahıs kalmamıştır. Suça karışan tüm failler adalet önüne çıkarılmıştır.

Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.