Kars Olay-Kars'ın en büyük sorunu ve artık kanayan yarası durumuna gelen yol sorunna Kars Belediyesi el attı. Bozulan sokak ve caddelerde Kars Belediyesi ekipleri asfalt yama çalışmasına başladı.

 

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol yama ve onarım çalışmalarını değerlendiren Kars Belediye Başkan Yardımcısı Şevin Alaca açıklamalarda bulundu.

 

ŞEVİN ALACA: "KARS'IN YOL SORUNLARINI ÇÖZMEYİ HEDEFLİYORUZ"
Şevin Alaca yaptığı değerlendirmelerde: "Belediyemizin yol çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Kars'ın en önemli sorunlarından bir tanesi de yol sorunuydu, biz geçtiğimiz dönemde de yama çalışmalarımız yapmıştık. Geçtiğimiz hafta yol ihalemizi de yaptık, bununla ilgili prosedürler ve yasal süreç tamamlanıyor ve ihalenin hangi firmanın aldığı çalışmanın nasıl yapılacağı ile ilgili bilgilendirmeler de önümüzdeki günlerde yapılacak. Ancak bu yolların bir kısmı da belediyeminiz kendi imkanlarıyla, asfalt plenti ve kilit parke tesisinin üretimiyle gerçekleştilecek. Şuan gördüğünüz gibi yama çalışmalarımız devam ediyor, en kısa sürede Kars'ın yol sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz." açıklamalarında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.