TEKNOLOJİ Haber Girişi : 22 Ağustos 2019 22:17

Mobil Uyumlu Haber Yazılımı

Mobil Uyumlu Haber Yazılımı
Mobil uyumlu haber yazılımına ihtiyacınız varsa bu makalemizi okumadan karar vermeyin

Doruk yazılım olarak 2005 yılında başlamış olduğumuz habercilik sektörüne yazılımlarımızı geliştirerek ve güncelleyerek mobil teknolojisinde haber yazılımları ürettik.

Günümüzde kullanıcıların, çoğunlukla mobil cihazlar kullanıldığı düşünülürse masaüstü sitelerin kullanımı olsa da mobil uyumlu olmaması sayesinde kullanıcılar farklı siteler tercih edebiliyor.

Bu durum internet sitelerinin okuyucularını kaybetmesine yol açıyor oysa günümüzde mobil uygulamalar sayesinde insanlar internet sitesine girmeden uygulama bildirim özelliği sayesinde eklenen haberlerden haberdar oluyorlar.

Doruk yazılım olarak geliştirmiş olduğumuz haber yazılımı v.4 paketinde android ve iphone uygulamaları sayesinde müşterilerimize bu hizmeti vermekteyiz.

Sizde sitenizin mobil uyumsuzluğundan şikayetçiyseniz ve mobil uygulamaya ihtiyacınız varsa haber scripti versiyon 4 paketimizle bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.