İLÇELER Haber Girişi : 29 Mart 2020 01:39

Sarıkamış Ülkü Ocaklarınden EVDE KAL Çağrısı

Sarıkamış Ülkü Ocaklarınden EVDE KAL Çağrısı
Ülkü Ocakları Sarıkamış İlçe Başkanı Tarık Bilgin, hemşehrilerine “Evde Kal” çağrısında bulundu.

Kars Olay-Ülkü Ocakları Sarıkamış İlçe Başkanı Tarık Bilgin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli SARIKAMIŞ Halkı, bildiğimiz üzere Dünya da ve Cennet Vatan Türkiye’mizde Covid 19 Virüsü yaygın haldedir ve can almaya devam n  etmektedir. Bu hastalığı Milletçe Yenmemizin Tek şartı İse Belirlenen Kurallara riayet etmektir, Virüs taşıyan insanların gezmesi, birbirine temas etmesi vesilesi ile bulaşıp yayılmaktadır. Devletimizin Aldığı Tedbirlere harfiyen Uymak Zorundayız.

 

Bizde Sarıkamış Ülkü Ocakları olarak Sarıkamış özelinde vatandaşlarımızı evde kalmaya davet ediyoruz, sağlığımız için ailemiz için milletimiz için #EVDEKAL SARIKAMIŞ diyoruz. 
Bu anlamda sokağa çıkma yasağı bulunan yaşlılarımızın, engelli vatandaşlarımızın  7/24 hizmetinde olduğumuz ifade ediyorum.
Ülkemizin teminatı olan kıymetli genç kardeşlerimizin de bu tedbirlere uymalarını, derslerini MEB’in müfredatına göre takip etmelerini ve boş vakitlerini daha çok kitap okuyarak geçirmelerini rica ediyoruz. Ülkü Ocakları Yayınları Kürşat Destanı, Kutadgu Bilig,
Dede Korkut kitaplarını Sarıkamış Ülkü Ocaklarından temin edebilirsiniz. SAĞLIĞIN İÇİN #EVDEKAL SARIKAMIŞ"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mesut Bilgin 29 Mart 2020 21:53

    VAROLUN BAŞKANIM İNŞALLAH BUNUDA BERABER ATLATICAZ..